Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Képzőművészet - magyar.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Képzőművészet - magyar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepzomuveszet-magyar.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
Afrika

Afrika

A fekete kontinens, minden, amit tudni érdemes róla. Utazás, szállás, tudnivalók, a Nílustól a Kongóig, Kairótól Fokvárosig. Ismertető - A fekete kontinens, a lehetőségek és a konfliktusok kontinense. A sivatagok, szavannák, esőerdők világa, sokszínű népességével, állatvilágával minden turista, természetjáró, vadász és fotós vágyálma. Az oldal a teljesség igénye nélkül megpróbál átfogó képet adni Afrikáról, minden lényeges szempontból, a repülőúttól a sivatagi autózáson keresztül az állat- és növényföldrajzig és az aktuális konfliktusok híreiig.

Békéscsaba

Békéscsaba

Békéscsaba, Békés megye székhelyének linkjei, különös tekintettel a város kulturális és gazdasági életére, a hozzá kapcsolódó idegenforgalmi vonatkozásokra. Ezekből kiemelkedik a Munkácsy Múzeum és a Jókai Színház.

Festő-művész

Festő-művész

Az oldal bemutatja a jelen és múlt festőit, irányzatait és a hozzájuk kapcsolódó témákat, kiállítóhelyeket öleli fel. A festészet színezőanyagnak, festéknek ecsettel vagy más alkalmas eszközzel valamilyen sima felületre, papírra, vászonra, falra stb. való felvitelén alapul. Színek és vonalak révén teremt művészi formarendet. A közfelfogásban a legfontosabb művészeti ágak egyike, az emberiség körülbelül hatszor régebb óta ismeri a festészetet, mint az írást.

Galéria - Képtár

Galéria - Képtár

Galériák információs oldala. A galéria képzőművészeti alkotások bemutatására szolgáló fizikai vagy virtuális tér. A galéria a művészeti alkotásokat reprezentatív módon mutatja be időszakos vagy állandó kiállításon önálló vagy csoportos módon.

Lakás-kultúra

Lakás-kultúra

A lakáskultúrával, kreatív díszítéssel foglalkozó oldalak gyűjteménye tematikus rendezésben. Lakáskultúra oldalak, barkácstippek, kreatív ötletek, bútorok, kiegészítők, hozzávalók, dekorációs tárgyak, függönyök, párnák, terítők, szobanövények, kaspók, virágtartók, világítási eszközök és még sok egyéb minden, ami érdekes lehet.

Múzeumok - galériák, kiállítások

Múzeumok - galériák, kiállítások

Múzeum, , Budapesti és vidéki múzeumok listája, programok: képtárak, galériák, megyei és városi múzeumok, emlékházak, emlékmúzeumok, mesterségek múzeumai és tájmúzeumok, különleges múzeumok, falumúzeumok, múzeumpedagógiai és ismeretterjesztő tevékenység, régészet és kiállítások, mindez egy helyen, a Múzeum című tematikus lingyűjteményben.

Somogy megye

Somogy megye

Somogy megye Magyarország egyik megyéje a Dunántúlon. Székhelye Kaposvár, második legnagyobb városa pedig a Balaton fővárosának is tartott Siófok. Természetes határai nyugaton a Zalai-dombság, keleten a Mezőföld és a Tolna-Baranyai-dombvidék, északon a Balaton, és délen a Dráva.

Szahara

Szahara

Minden, ami a Szaharáról, történetéről, földrajzáról, népeiről, országairól, gazdaságáról tudni kell. A Szahara a Föld legnagyobb sivataga, Észak-Afrikában helyezkedik el. A mai Szahara vegetációban szegény, kivéve a Nílus völgyét, az oázisokat, illetve az északi fennsíkokat, ahol mediterrán növényeket termesztenek.

Tihany

Tihany

Tihany és a félsziget története, földrajza, látnivalói. Nyaralási programok, turisztika, praktikus tudnivalók, apátság, Tihany-rév. Tihany község és a félsziget elsősorban turista szempontból érdemel különös figyelmet.

Tuti menü