Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alkotócsoportok, egyesületek képes leírás - Képzőművészet - magyar.tlap.hu
részletek »

Alkotócsoportok, egyesületek - Képzőművészet - magyar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepzomuveszet-magyar.tlap.hu » Alkotócsoportok, egyesületek
Keresés
Találatok száma - 4 db
KMKE

KMKE

Legfontosabb feladataink: - A magyar kultúra, történelmi értékeink megőrzése a képzőművészet segítségével. - Kulturális örökségvédelem Nyíregyházán és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a képzőművészet segítségével. - A kárpátaljai magyar kultúra, főként a kortárs képzőművészet segítése, értékeinek a bemutatása, és magyar vonatkozású kulturális örökségvédelem. - Magyar-ukrán művészeti és kulturális kapcsolatok erősítése, határon átnyúló együttműködés.

Magyar Grafikusművészek Szövetsége

Magyar Grafikusművészek Szövetsége

A Magyar Grafikusművészek Szövetsége 1992-ben alakult meg Budapesten, a Magyar Képző-és Iparművészek Szövetsége Képgrafikai Szakosztályának ' jogutódjaként. A szövetség fő feladatának tekinti a Magyarországon élő és kiemelkedő művészeti tevékenységet folytató grafikusművészek szellemi és szakmai önállóságának megteremtését, érdekeinek védelmét, a grafika hagyományainak továbbápolását.

MAOE

MAOE

Az Egyesület célja: elsősorban tagjai érdekvédelmének, szociális biztonságának, alkotó tevékenységük jogvédelmének megszervezése és megvalósítása, valamint művészi alkotó munkájuk sokirányú támogatása.

MSMME

MSMME

A kultúra, a művészet bizonyára a Te életedben is fontos szerepet játszik. Nem kevésbé a sérült, az értelmi fogyatékos emberek életében. Gondoltad volna, hogy ők ugyanúgy rajzolnak és festenek, mint ép társaik, ugyanúgy táncolnak, énekelnek és zenélnek, mint más amatőr művészeti csoportok, sőt, színpadi játékot is játszanak? Teszik ezt ott, ahol élnek, a szociális intézmények művészeti csoportjaiban, a speciális iskolák szakköreiben, a napközi otthonok foglalkozásain és más kulturális műhelyekben.

Tuti menü