Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Galériák, kiállítóhelyek képes leírás - Képzőművészet - magyar.tlap.hu
részletek »

Galériák, kiállítóhelyek - Képzőművészet - magyar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepzomuveszet-magyar.tlap.hu » Galériák, kiállítóhelyek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ágnes & Kristóf Galéria

Ágnes & Kristóf Galéria

Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti a Kristóf festőművész házaspár olajfestmény kínálatát. A honlapon igény szerint rendelhetőek is az olajfestmények. Virágcsendéletet szeretne? Az igazi kedvencek közé tartozik a napraforgó, az orgona és a pipacs. A honlapon romantikus balatoni tájakat, erdőrészleteket is talál. Színes, üde virágcsendéletek varázsolhatnak kellemes hangulatot otthonába. Válasszon Ön is magyar, vidéki tájakat megörökítő olajfestmények közül! Gazdag, kellemes színvilág otthonába! Csodálja meg a balatoni tájakat, a romos pincéket, a múló idő romantikus szépségeit, a magyar falvak házait, régi utcáit.

Dovin Galéria

Dovin Galéria

A Dovin 1988-ban alakult azzal a szándékkal, hogy a hazai nívós kortárs műkereskedelem egyik megteremtője legyen. Az első néhány év alatt kialakított művészköréhez kizárólag ma élő kortárs szobrászok és festőművészek tartoznak.

Egri Galéria

Egri Galéria

Az Egri Galéria 1997-óta, tehát megalapítása óta rendez kiállításokat, tárlatokat falai között, illetve mutatja be kínálatát, művészeit vásárokon, expokon. Az elmúlt években teret biztosítottunk fiatal tehetségeknek a bemutatkozásra, többen első kiállítóként jelentek meg nálunk, mellettük pedig számos ismert és elismert művész tisztelt meg bennünket és az egrieket a munkáival.

Ernst Galéria

Ernst Galéria

Az Ernst Galéria nemzetközileg is elismert magyar és külföldi művészek munkáit kívánja bemutatni a XX. század első feléig. Emellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az olyan alkotók kutatása, kiállítása, akik többnyire történelmi okok miatt kevés figyelemben részesülnek.

Forrás Galéria

Forrás Galéria

A Forrás Galéria az elmúlt években céggyűjtemények építésével vált ismertté, 2000 és 2007 között 36 vállalati gyűjtemény létrehozásában vett részt multinacionális cégek és magyar vállalatok részére.

Kieselbach Galéria

Kieselbach Galéria

Kieselbach Tamás művészettörténész, igazságügyi festményszakértő, 25 éves szakmai gyakorlatával várja kérdéseit és felajánlja saját, valamint munkatársai segítségét. Kérje tanácsainkat gyűjteménye kialakításában és fejlesztésében is. Kérésére művészettörténészeink elkészítik kollekciójának tudományos igényű katalógusát.

KöröspArt Galéria

KöröspArt Galéria

Galériánk többéves gyűjtői munka után kezdte meg működését. Különösen nagy figyelmet fordítunk az elfeledett, kellően nem ismert, de kitűnő művészek alkotásainak felkutatására, bemutatására. Ez a sikerünk titka.

Magyar Nemzeti Galéria

Magyar Nemzeti Galéria

A Magyar Nemzeti Galéria mint azt a neve mutatja, Magyarország nemzeti képzőművészeti gyűjteménye. Mint múzeum, a magyar művészet történeti áttekintését adja, mint kiállítóhely, érdekes és színvonalas kiállításokkal igyekszik bevonni a művészet élvezetébe az ifjúságot és a szélesebb néprétegeket.

Nagyházi Galéria

Nagyházi Galéria

A Nagyházi Galéria egyike a legrégebben működő magyarországi régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak. 1984-ben nyitottuk meg régiségkereskedésünket a Járőr utcában, egy néhány tíz m2-es helyiségben, amely a kilencvenes évek elejére már 200 m2-es, többszintes galériává nőtte ki magát, lehetővé téve, hogy a régiségek és műtárgyak legszélesebb kínálatát mutathassuk be és forgalmazzuk.

Hirdetés
Polgár Galéria

Polgár Galéria

A Polgár Galéria és Aukciósház 1987 óta foglalkozik műkereskedelemmel, 1995 óta pedig árveréseket is rendez - egy alkalommal, elsőként Magyarországon becsértékes árverést is tartott. A cég 1997 őszén nyitotta meg saját, exkluzív, közel 1000 m2-es Váci utcai kiállító- és árverezőtermét, mely a századelőn a Kassák Lajos féle 'Ma' szerkesztősége, majd később a nagy hírű Belvedere kiállítóterme volt.

Tuti menü