Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Művészeti portálok képes leírás - Képzőművészet - magyar.tlap.hu
részletek »

Művészeti portálok - Képzőművészet - magyar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepzomuveszet-magyar.tlap.hu » Művészeti portálok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Festőművész - Kortárs magyar festők

Festőművész - Kortárs magyar festők

Az 1997-ben alapított portál több száz profi és amatőr festő több ezer képét tartalmazza. A szerkesztő, Kucsera György felhívása: Várunk minden olyan (kizárólag magyar származásúnak valló) festőművész (amatőr, profi, külhonban élő) jelentkezését, aki kihívást érez arra, hogy megmutassa az Internet adta világ számára alkotásait.

Kép a falon

Kép a falon

A Kép a falon népszerű, dinamikus művészeti portál, több mint 600 alkotó tizenhat és félezer alkotásával, gyakran frissülő képzőművészeti híroldallal, sokféle információval a portálon megjelenő művészekről, galériákról. A művészek az életrajzi adatok és a képfeltöltés mellett hírt adhatnak aktuális kiállításaikról, blogot írhatnak, privát fotókat is tölthetnek fel. Az informatív, sokrétű oldalra érdemes ellátogatni.

Magyar Művészeti Portál

Magyar Művészeti Portál

A Nap Sziget a Művészetekért Alapítvány szerkesztésében megjelenő portál képző- és iparművészeti, valamint irodalmi alkotásokkal és alkotókkal foglalkozik. A képzőművészet rovatban több mint ezer kortárs és régebbi festőművész, grafikus, szobrász, elektrografikus, számítógépes grafikus szerepel. Emellett az iparművészet, a fotóművészet, a filmművészet külön rovatot kapott. Az irodalom képviselői is bőséggel megtalálhatók az oldalakon, és válogatást közöl a portál a Nap Sziget című nyomtatott folyóiratból is.

Prae - Művészeti Portál

Prae - Művészeti Portál

A Prae igazi művészeti netkapu, amely a művészek és művészetkedvelők számára tájékoztatást, eligazítást nyújt korunk művészeti dzsungelében, ugyanakkor odafigyel a legfrissebb eseményekre, Praewiw portálja az Iwiw mintájára bemutatkozási társalgási, képfeltöltési lehtőséget nyújt, a Praeblog blogírásra sarkall. Nemcsak a képzőművészetekkel és az irodalommal, a zenével és a filmművészettel is behatóan foglalkozik.

Tuti menü